Гостей: 11
Користувачів: 0

Головна » Статті » Рецензії » Ігри

Stolen

Ласкаво просимо до Музею невдалих Ігор! Ми дуже раді бачити відвідувачів! Нині у нас день «новачків з манією величі», тому прошу.

Обманули?

Ось наш експонат, називається він Stolen.Розробники позиціонували його як революційний stealth action, який всім покаже, і так далі, і тому подібне, бла-бла-бла. Придивіться уважніше: ось тут - типові амбітні плани.А от всі атрибути блокбастера: і технологічні гаджети, і урядовий змова, і акробатика, і навіть харизматична головна героїня на ім'я Анна Романова. Ось тремтять гравці в очікуванні виходу цієї гри. Перейдемо, мабуть, до наступної вітрині.

Обережніше!Ох, вам краще спуститися на перший поверх, там медпункт. Усім

залишилися величезне прохання звернути особливу увагу на предмет, що потрапив під ноги нашого вельмишановного потерпілого. Це, панове, граблі кривого геймплея, на які, на жаль, напоролись автори гри.У Stolen будь-охоронець, чи то спецназівець або звичайний музейний жірнюга, що працює за сто зелених папірців на місяць, веде себе так дивно і неналежно нерозумно, що цим в корені псує процес.«Вартові» здатні помітити вас хоч сідницями, настільки вони гострі, але зате у них - хронічний склероз! Посвітивши на головну героїню ліхтариком, вони можуть тут же про неї забути і повернутися на свої пости, надавши їй повну свободу дій.Мабуть, з глибокої подяки Анечка нікого не вбиває, лише глушить на деякий час, у свою чергу вдячні дозорні в бійці використовують хіба що спину - на неї ж так зручно падати!Так і триває взаємне розшаркування, хіба що іноді героїня огребет по потилиці під час одного з численних взломів комп'ютерних терміналів (дуже захоплюючих, до речі).

Чим ще радує нас гра?Гаджети обмежені в кількості, вимикати світло можна виключно спеціальними приладами, а чудове пристрій «Сонар», незважаючи на вдалу реалізацію, абсолютно марно. До речі, обіцяна акробатика нагадує нам Перської Принца, якому змінили підлогу. З умінь у нього ...ой, вибачте, у неї залишилися тільки можливість збігають по стінах (не бігати, саме вибігають), відштовхуватися від них і качатися на балках подібно знаменитої баби-кішці.

Ось і наступна вітрина. Ай, ну попереджали ж, дивіться під ноги! Ви теж спускайтеся в медпункт.

Мовчи, жінка

Звукове оформлення гри дуже контрастно: воно може викликати у вас огиду, а в якийсь момент показати всі свої приємні сторони.Особливо вражає по-справжньому геніальна вступна мелодія: навіть кривизна процесу часто відступає на другий план, а у вас пробуджується бажання грати далі, тільки щоб знову насолодитися музикою. Ой, не дивіться на мене так, просто дійсно сподобалось!А для демонстрації всієї збитковості деяких композицій і ефектів я зараз включу їх в наших чудових музейних колонках ... аааааааа! Все, вимкнули вже, вимкнули ... панове, чому в деяких йде кров з вух? У медпункт!

Гімнастика для брів

Я бачу, від нашої групи майже нічого не залишилося. Ну що ж, підходимо ближче, я продовжу.

Розробники пообіцяли нам чудову графіку.Пам'ятаючи про те, наскільки погано у них вийшло все інше, на цьому розповідь можна було б і закінчити, але ми, бувалі екскурсоводи,звикли про все говорити докладно.

Як тільки ви побачите тутешні «краси»,ваша щелепу звалиться вам на коліна і уповзете під стіл - ховатися від коїться на екрані.

Відвідувачі, перестаньте притримувати рот рукою - тут вашої щелепи абсолютно нікуди бігти.Розмиті текстури, криві моделі (я прошу вибачення, але навіть злодійкувату Романової нема чим похвалитися - на неї хоч і пішла велика частина полігонів в кадрі, але груди укупі з іншими опуклостями залишилася прямокутної) і жалюгідні спецефекти.

Останні особливо умиляют, оскільки відображають всю «незалежність» і «несхожість» проекту. Справа в тому, що Аня носить окуляри з синіми лінзами, які при зануренні в темряву ... правильно, починають яскраво світитися. Наводити об'єкт наслідування?

Щоб зовсім не заглиблюватися в критику і зберегти об'єктивність, я скажу вам, дорогі відвідувачі, м'яко, що анімація в грі рваний і залишає бажати кращого. І ще один цікавий факт: гра перенести в явної поспіху, адже навіть на оптимізацію розробникам не вистачило часу.Стабільні 15 кадрів в секунду на будь-якій конфігурації - чи це не щастя? Схоже, причина розпаду фірми розробників ясна. Проект створили поспішно і так само швидко відправили на полиці магазинів, щоб хоч якось компенсувати витрати.

А ось і табличка «кінець огляду».Куди ви так припустили, шановні?

Game Over?

Фінальний гонг. Аня Романова, вплутавшись в бій з Гарретом і Семом, отримує від обох, і, Хлясь обеззубевшім ротом, вирушає геть. Гру купувати не варто, будь ви хоч тисячу разів фанатом stealth-жанру.Краще візьміть Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory.

PS Щоб гальма не дуже докучали, спробуйте встановити Omega Drivers для вашої відеокарти. Замечен дворазовий приріст продуктивності.
Категорія: Ігри | Додав: barsikmb (10 Вересня 2009)
Переглядів: 881 | Теги: Stolen, рецензії | Рейтинг: 0.0/0